Vrei cu adevărat să te vindeci?

Mulți dintre noi am trecut sau suntem în situația de a ne confrunta cu o boală a noastră sau a cuiva drag. Nu am intenția de a scrie acum despre legătura dintre boala fizică și suferința sufletească, emoțională. Despre cum boala nu este altceva decât o manifestare în plan fizic a unei suferințe sufletești, un semnal de alarmă pe care organismul ți-l trimite pentru ca tu să înțelegi ce ai de făcut și schimbat. Sunt sigur că mulți dintre cei care citiți aceste rânduri deja integrați această idee în viața voastră.

Vreau să pornesc însă de la o convingere a mea și anume aceea că, dacă gândurile și emoțiile noastre au avut un aport important la îmbolnăvire, atunci tot ele vor avea un aport important și la recrearea stării de bine.

Hai să facem un mic exercițiu: Închide ochii pentru un minut și gândește-te la primele trei lucruri, activități sau persoane pe care le iubești în viața ta!

hobby

Le vizualizezi? Îți dau un sentiment plăcut? Sunt și lucruri și persoane, așa e?

Bun!

Acum spune-mi sincer: Ai fost și tu printre cele trei? Te-ai numit și pe tine?

Dacă da, atunci chapeau! Dacă nu, nu e motiv de disperare! Deși așa ar trebui să fie, să începem cu iubirea pentru noi înșine, foarte puțini fac asta. Și încă și mai puțini o fac iubindu-i și pe ceilalți în egală măsură în același timp.

Nu sunt oracol, nu sunt un guru, nu consider că le știu pe toate. Dar știu cu siguranță un lucru:

Am fost acolo, știu cum este!!!

Acum ți-l dau ție pentru a-l folosi în viața ta sau a-l da mai departe cuiva care știi că are nevoie!

Vrei cu adevărat să te vindeci? Indiferent dacă poți sau nu încă să manifești iubirea față de tine, dă-ți voie să iubești pe altcineva măcar și să fii iubit. Dă-ți voie să te îndrăgostești chiar! De ce? Pentru că Iubirea este cel mai înălțător, motivator și vindecător sentiment.

Vei avea de partea ta cel mai puternic aliat. Pentru că atunci când iubești, întreaga ta chimie interioară, întreaga ta stare se schimbă. Nu există emoție mai elevată decât sentimentul de iubire. Intenția ta de a te vindeca se va dubla în forță, pentru că vei avea un dublu motiv. Atunci când combini o intenție clară: Vreau să mă vindec!cu o emoție elevată, Iubesc și sunt iubit!viitorul se va materializa acum. Și nici nu vei putea numi miracol ceea ce se va petrece, pentru că e ceva natural!

blog 14.08(1)

Da, e nevoie de reciprocitate pentru ca asta să se întâmple. Și nu e nevoie să cauți iubirea, ci doar să îi dai voie să intre. Și nu, nu cel pe care îl iubești și te iubește te va vindeca. Iubirea ta pentru el/ea te va vindeca. A lui pentru tine, doar te va potența, îți va multiplica puterea ta interioară. Atunci când iubești ești un zâmbet de la inimă până la ochii și gură. Iar dacă inima îți zâmbește, restul se vor alinia.

Și încă ceva…. Nu lăsa asta pe mâine, sau poimâine pentru că nu există moment mai potrivit decât azi. Așa că, începe de azi, iar mâine ia-o de la capăt cu ce ai început azi. ;).

Spor și curaj la iubit să ai, de vindecat știu deja că o vei face!!!!

Cu drag,

al vostru Ionuț MIHALACHE

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s