Articole

Vrei cu adevărat să te vindeci?

Mulți dintre noi am trecut sau suntem în situația de a ne confrunta cu o boală a noastră sau a cuiva drag. Nu am intenția de a scrie acum despre legătura dintre boala fizică și suferința sufletească, emoțională. Despre cum boala nu este altceva decât o manifestare în plan fizic a unei suferințe sufletești, un … Continuă lectura Vrei cu adevărat să te vindeci?

Georgia – See you next time

Nu puteam pleca din Batumi fără să ne înfruptăm încă o dată din bucătăria locală. Și pentru că e mare... e bineînțeles, pește. Dar am ales să o facem puțin mai altfel. A fost ideea lui Răzvan. Ne-am dus la piața de pește să ne alegem masa. Georgienii spre deosebire de noi, românii, nu se … Continuă lectura Georgia – See you next time

Georgia – Batumi (II) …. 1+1=1

Am continuat să ”rătăcim” prin Batumi... am ajuns în port unde am descoperit o super interesantă ambarcațiune. Am f[cut ceva cercetări și am descoperit că e o barcă de tip hydrofoil, model Kometa, proiectată de către ALEKSEEV Rostislav Evgenievich. Aceasta a fost construită în doar 166 de exemplare. Are o capacitate de 120 de pasageri, … Continuă lectura Georgia – Batumi (II) …. 1+1=1

Georgia – Batumi (I) – Lâna de aur – când inima învinge mintea!

Ajunși în Batumi am decis să ieșim la o plimbare de seară pe faleză pentru a ne face poftă de mâncare, nu că nu am fi avut deja. Batumi, e plin de contraste, vezi zgârie nori și clădiri cu o arhitectură interesantă, lângă blocuri ce arată că nu toți o duc la fel de bine … Continuă lectura Georgia – Batumi (I) – Lâna de aur – când inima învinge mintea!

Georgia o țară a contradicțiilor – Pasul Goderdzi – Dragostea e un pod între două inimi!

Am părăsit Rabat încă povestind despre cetate și despre cât de tare ne-a surprins. În același timp eram hiperactivați abia așteptând să punem mașina la treabă. Însă kilometrii treceau și nimic nu justifica cele 5 ore pe care navigația le arăta. Asfalt... un drum plin de viraje cu munți în depărtare, un drum ce îmi … Continuă lectura Georgia o țară a contradicțiilor – Pasul Goderdzi – Dragostea e un pod între două inimi!

Au, mă doare!

Am văzut recent o postare despre durere în care era și o motocicletă. O perioadă, pur și simplu nu am știut ce să fac: să dau like pentru mesajul care îmi era transmis prin motocicleta din postare? Dar cum să dau like când partea de text vorbește despre durere....? M-am trezit însă dimineață cu o … Continuă lectura Au, mă doare!

Yesterday – Când doi îți spun că ești beat, mergi și te culcă!

Ai mei aveau o vorbă: ”Când doi îți spun că ești beat, mergi și te culcă!” Ce legătură are expresia cu filmul YESTERDAY? Azi l-am văzut pentru a treia oara în decurs de o lună. Neplanificat. Prima oară l-am văzut în avion și deși mi-a transmis un mesaj, am amânat să scriu despre el. A … Continuă lectura Yesterday – Când doi îți spun că ești beat, mergi și te culcă!