Destination unknown…

Sunt iarăși pe drum cu motocicleta și cu un prieten bun. Coincidențe sau sincronicitati, vă las pe voi să decideți…. Acum exact doi ani la început de septembrie mă aflam tot pe drum, tot cu motorul având cumva în esență, aceeași destinație finală. Acum, exact ca acum doi ani, fix în ziua 6, am primit de la viață, prin telefon ce-i drept, un mare „NU VENI” .

M-am simțit în acel moment ca și cum mi-a fost furată destinația și de pe gps și din viață, rămânând cu o busolă al cărei ac se învârte mereu căutând-și un Nord pierdut.

Ca un vapor purtat de val,

Departe in larg,

Ce n-ajunge niciodată la mal!

Ca și data trecută, am fost acum nevoit să îmi schimb destinația, punând pe navigație: unknown.

Sometimes in life, you suddenly find yourself in the middle of nowhere. But in the middle of nowhere sometimes you finally find yourself!

„NU-urile din viața mea și-au adus contribuția la cine sunt azi la fel de mult ca și Da-urile.

Poate acesta e un mod al vieții de a te pune pe o anumită direcție, folosindu-se de oamenii pe care ți-i scoate în cale.

Din nu-ul primit acum doi ani, s-a născut o călătorie, care a dat inspirație și subiect unei cărți și am reinventat un nou eu. Nu-ul de acum a creat și el o nouă călătorie, la capătul căreia sunt curios pe cine voi descoperi!

Când voi afla vă voi povesti, pentru că nu se știe niciodată cine are nevoie…

PS1 Uneori, mai târziu, poate fi prea târziu. Pentru că un plan bun pentru azi este cu mult mai bun decât un plan măreț pentru mâine.

PS2Uneori, chiar și fără să ne dăm seama, plantăm copaci chiar dacă știm că nu vom apuca să stăm noi la umbra lor. Uneori acești copaci îi plantăm în inima celor de lângă noi. Din fericire mi-a fost și mie plantat cel puțin unul.

Ionuț Mihalache

Un gând despre „Destination unknown…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s