Do you belive in magic?

626368e5a31bb08e376f397b1e6a8271394492397”Tuturor ni se arată adevărul pe care suntem pregătiți să îl înțelegem”  – Eckhart TOLLE

În viața de zi cu zi, ne bazăm atât de mult pe simțuri în a evalua mediul înconjurător, dar acest lucru ne împiedică să vedem totul, ne limitează percepția și felul în care definim lumea în care trăim. De cele mai multe ori, dacă am avea deschiderea necesară, ceea ce ochii nu pot să vadă, inima ar putea să simtă. Suntem atât de concentrați pe obiectele din jurul nostru, încât pierdem din vedere ”spațiul”. Spațiul din jurul obiectelor, cel ce le oferă obiectelor locul unde să existe. Ce avem mai mult? Spațiu sau obiecte? La fel este și liniștea pentru sunet. Liniștea este cea care îi oferă sunetului locul unde să existe. Am ascultat vreodată liniștea dintre sunete? Am încercat vreodată să privim spațiul dintre obiecte? Acolo are loc magia. În orice creație există ceva magic. Noi creem ceva magic în fiecare zi. Fiecare zi pe care o primim este un miracol. Viața înseși este un dar pe care l-am primit, dar noi suntem singurii creatori ai fiecărei zile din viața noastră. Și ține doar de noi dacă alegem să dăm voie miraculosului să existe în fiecare zi din viața noastră.

Progresul științific al lumii noastre, a  fost posibil datorită unor oameni pe care noi îi numim ”vizionari”, cum ar fi Nikola Tesla, Jules Verne, Henry Coandă și mulți alții. Ce au avut în comun acești oameni? Au îndrăznit să viseze, au avut puterea ”să gândească și acționeze la un nivel superior circumstanțelor prezente și propriului mediu.” – Joe Dispenza (Distruge-ți obiceiurile nesănătoase). Toți acești oameni au crezut în magic.

Cum putem face și noi asta? În primul rând cred că e necesar să păstrăm copilul din noi viu. Doi, să facem același lucru, să acționăm dincolo de sinele memorat, dincolo de ceea ce simțurile fizice ne spun despre mediul în care trăim. Suntem doar la un vis distanță de miraculos. Dar în același timp să visăm fiind ”prezenți” și ”conștienți” în fiecare acțiune și gând al nostru, pentru că:

blog 07.08

Să avem cu toții parte de miraculos în viața și inima noastră! Și mai mult de atât, să avem puterea să îl recunoaștem… pentru că miraculos este defapt, ca ”miraculosul” este  mereu prezent în jurul nostru, în NOI!

Ionuț MIHALACHE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s