100 de minute!

E mult? 100 de minute din viața voastră? Nu am să vi le cer pentru mine… deși, îmi va ajuta și mie dacă vă veți oferi vouă aceste 100 de minute!

Am înțeles de curând că, Atunci când iubești pe cineva, vei găsi mereu o soluție și nu o scuză! Așa că, dacă vă iubiți, dacă încă mai aveți la îndemână o fotografie de când ați fost ultima dată copii, priviți-o și veți găsi cu siguranță 100 de minute să vi le faceți cadou!

Am construit școli care să ne învețe să uităm, să ne învețe să trăim într-o lume a oamenilor mari. Nu e nici o problemă să crești… problema e că uităm… Am uitat în atâtea rânduri și am lăsat să treacă astfel pe lângă mine atâtea momente… În același timp, am fost copilăros în atâtea rânduri de când m-am făcut mare și mi s-a reproșat asta uneori… și am crezut că reproșurile erau îndreptățite… și m-am făcut și mai om mare, din păcate.

Cei care aveți copii, un iubit sau iubită, un soț  sau o soție sau poate doar un prieten care sunt mai copilăroși… nu-i judecați, da-ți măcar din când în când în mintea lor, a copiilor cum se spune. Sunt sigur că nu o să vă pară rău nici vouă și cu siguranță nu lor. 🙂

Și mai e ceva, din fericire îi avem pe Antoine de Saint-Exupéry, pe Ion Creangă, pe Emil Gîrleanu să ne amintească că în fiecare din noi, indiferent de vârstă există un copil, că pentru fiecare din noi există un ”mic prinț”, că fiecare din noi a avut la un moment dat ”o floare” de lângă care am plecat. Oricine se poate împiedica și rătăci pentru o vreme, dar asta nu înseamnă că este pierdut pentru totdeauna. Iar de ne amintim, atunci plecarea nu este altceva decât primul pas spre reîntoarcere.

Vă rog din suflet, oferiți-vă 100 de minute și vizionați filmul Micul Prinț. Îl veți găsi în link-ul de mai jos. Oferiți-i acestui film 100 de minute din viața voastră, veți primi înmiit înapoi.

https://ok.ru/video/298061728340

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s