Vrei să fii fericit?

2df1465b-6790-4c53-8f74-6a728c9dde8f-scaled-2560-e1572472580535-scaled-2560.jpeg
Fie că vrem să recunoaștem sau nu, cu toții căutăm fericirea. Lucrurile pe care le cumpărăm sau le primim cadou, ne pot aduce bucurie. A aduce bucurie in viața ta este un lucru bun așa că lucrurile materiale sunt binevenite si își au rostul lor. Doar că această bucurie nu e de durată… Adevărata fericire, vine din altă parte, este mai mult o stare interioară, este o alegere.

soulSă presupunem că există viață după viață, cu siguranță lucrurile nu le vom putea lua cu noi dar experiențele, trăirile… nu se știe. Nu e ciudat cum mergem la culcare convinși că dimineață urmează o nouă zi, deși nimeni nu ne garantează asta? Să presupunem că la miezul nopții se intâmpă să “plecăm”, ce stare de spirit ai prefera să iei cu tine? Să ne punem această întrebare înainte de a ne băga în pat si să adormim cu acea stare pe care am vrea să o luăm cu noi ca si spirit.

Viața m-a binecuvântat cu șansa de a vizita multe locuri, orașe din lumea asta, mai Deblog 14.08(1) lux sau mai puțin. Am fost acolo si vă spun cu mâna pe inimă că locurile perfecte sunt făcute să fie așa de starea ta interioară, de felul în care te simți cu persoana alături de care ești în acel loc. Am fost în hoteluri de 5 stele în care camera mi s-a părut “goală” si în care țipa liniștea, care nu mi-a spus nimic si nu mi-a lăsat nici măcar o trăire. Am fost pe de altă parte în camera de 10 metri pătrați simplă… a unu hotel pentru șoferi de TIR dar care a fost cel mai minunat loc. Si asta datorită felului în care o umplea starea pe care o aveam si care o făcea să fie singurul loc dintre toate locurile din lume în care mi-as fi dorit să fiu în acel moment. De ce? Pentru că EA era acolo! Iubirea face ca si cel mai simplu loc din lume să fie cel mai minunat loc. Oricărui om din lume îi place luxul sau condițiile bune si nu e absolut nimic rău să îți dorești asta. Dar un astfel de loc, te poate face fericit cu adevărat dacă nu îl poți împărtăși cu cea … cel pe care o/îl iubești, alături de care inima ta își dorește cu adevărat să fii?

Oamenii spun că viața e complicată… si a găsi fericirea e greu! Nu e … noi o facem să fie complicată! Vrei să fii cu adevărat fericit?

Spune-i celei/celui pe care o/îl iubești : TE IUBESC!

Si…

Pe cât de mult se poate, spune lumii de fiecare dată, ADEVĂRUL!

Ionuț MIHALACHE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s